CitiH Giveaway

Laat je gegevens achter en maak kans op waardevolle aankoopbonnen van onze enthousiaste lokale handelaars.

Ter bescherming van uw persoonsgegevens maakt Browsbox gebruik van de reCAPTCHA-technologie van Google. Het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn daarop van toepassing.

CitiH nieuws

Opening Hoppinpunt

Opening Hoppinpunt

19 April 2024

De gemeente heet je van harte welkom op het J. Cuppensplein, voor de opening van het Hoppinpunt. Een belangrijke stap in de verdere ontwikkeling en opwaardering van ons handelscentrum. En dat willen we samen vieren. 🥳 Vanaf 14u00 is iedereen welkom voor een volksreceptie. De burgemeester geeft een korte toespraak, waarna ons nieuw CitiH-concept en logo zal worden voorgesteld. Dit door de burgemeester, schepen Verpoorten, Hugo Thonnon (HHC), Gery Alfarano (Deelkernen) en Jan Boots (City-D).Daarna begint de receptie! Het einde wordt voorzien rond 15u30.

Lees meer
April = Maand van de Markt

April = Maand van de Markt

01 April 2024

Of je nu een trouwe bezoeker bent van de markt of deze voor het eerst ontdekt, de "Maand van de Markt" actie maakt winkelen op de markt in april extra bijzonder.Bij elke aankoop ontvangen bezoekers van de deelnemende marktkramers een flyer met een unieke code, met deze code maak je kans op één van de vele prijzen aangeboden door de gemeente in samenwerking met de markthandelaren of maak je kans op een provinciale prijs!

Lees meer
Gratis parkeren in Houthalen-Helchteren

Gratis parkeren in Houthalen-Helchteren

21 March 2024

Maak gebruik van onze parkings en parkeerplaatsen die op wandelafstand van de vele winkelstraten en het gezellige centrum liggen. Parking John Cuppensplein. Parking Sint-Martinusplein. Parking Sint-Trudoplein. Parking Begijnendijk. Parking De Dool. Parking Molenheide. Parking Kelchterhoef. Parking De Teut natuurgebied. Parking De Teut Wagemanskeel. Carpoolparking.

Lees meer