CitiH? Wat is dat precies?

Onder de noemer ‘CitiH’ worden alle goede redenen om horeca te bezoeken en te winkelen

in Houthalen-Helchteren duidelijk in de verf gezet. 

Culinaire verwennerij
Onze lokale horeca staat klaar om je te verwennen met een breed aanbod aan smaakvolle gerechten. Van verfijnde restaurants tot gezellige bistros, elke zaak biedt een unieke smaakervaring die je smaakpapillen zullen prikkelen. Geniet van een heerlijke lunch, een diner om nooit te vergeten, of een gezellig drankje na het shoppen.

Uniek winkelen
Vergeet de drukte van grote steden! In Houthalen-Helchteren winkel je in een ontspannen sfeer. Ontdek onze lokale boetieks die unieke producten aanbieden die je nergens anders vindt. Van de laatste mode tot handgemaakte cadeaus, ons winkelaanbod is voldoende breed om aan al jouw wensen te voldoen.

Evenementen die verbinden
CitiH is ook de thuisbasis van diverse evenementen die gedurende het hele jaar plaatsvinden. Of je nu houdt van muziek, kunst of cultuur, er is altijd iets opwindends te beleven. Deze evenementen brengen de gemeenschap samen en bieden geweldige mogelijkheden om te genieten met familie en vrienden.

Alles dichtbij
Het beste van alles? Het ligt allemaal lekker dichtbij. Verken Houthalen-Helchteren en ervaar de charme van onze gemeenschap. Parkeer bovendien gemakkelijk en gratis en geniet van alles wat wij te bieden hebben op loopafstand.